top of page

BEAUTIFUL PEOPLE

GESCHIEDENIS

KUNSTENAARS

LEER WERKPLEK

Vijftien jaar geleden had Robert Wolff twee passies; Italiaanse koffie en kunstenaars met een beperking. Dit resulteerde in het bedrijf Beautiful People. Kunst, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking werd zichtbaar gemaakt op serviezen en koffieautomaten. De vraag naar goede koffie is in de jaren enorm gegroeid, maar zijn hart ligt nog steeds bij het verbinden van mensen en hun talenten. Arm, rijk, verstandelijk beperkt of slim, ze horen erbij in onze groeiende organisatie!

Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, August Rodin, Salvador Dalí of Herman Brood. Allemaal bijzondere mensen met bijzondere geesten. Zij waren hun tijd ver vooruit, anders, en vaak niet begrepen door hun tijdgenoten...

Beautiful People nam het initiatief om de bijzondere talenten van kunstenaars zoals Belinda Thijssen, Hans Hartman, Minke de Fonkert en vele anderen te ondersteunen. Kunstenaars in hart en nieren met de gave om hele mooie kunst te maken.

Zij hebben een andere geest dan u en ik, maar verdienen een volwaardige plek in deze maatschappij.

 

We hebben prachtige werken van deze getalenteerde kunstenaars verzameld in onze artotheek. Deze kunst kunt u verkrijgen op canvas, maar ook op een mooie theedoos of koffieautomaat.

 

Kijk op het YouTube kanaal van Beautiful People: 

We blijven ons inzetten voor mensen met een beperking. Dit doen we door deze mensen onder de aandacht te brengen bij onze klanten en relaties. Een prachtig voorbeeld is hoe Dennis en Aleida een werkplek hebben gekregen bij Van Oord in Gorinchem en Rotterdam. Zij hebben zich daar onmisbaar gemaakt in de catering en houden onze koffiemachines in perfecte staat.

  • Grey YouTube Icon
bottom of page